VIDEO + FOTO. Donald Trump, ridiculizat pe rețelele sociale pentru că a ignorat avertismentele și a privit eclipsa de soare fără ochelari de protecție

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost ridiculizat, pe rețelele sociale, după ce a fost surprins uitându-se la eclipsă fără ochelari de protecție, în ciuda avertismentelor medicilor, scrie The Telegraph. Â

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

22.08.2017 - 19:10

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost ridiculizat, pe rețelele sociale, după ce a fost surprins uitându-se la eclipsă fără ochelari de protecție, în ciuda avertismentelor medicilor, scrie The Telegraph.

Aflat la Casa Albă, alături de prima doamnă, Melania Trump, și de fiul lor, Barron Trump, președintele a zâmbit, a salutat publicul, iar apoi s-a uitat direct către fenomen. O persoană din public a strigat "Feriți-vă privirea", însă șeful administrației de la Washington a ignorat avertismentul și s-a uitat la eclipsă fără protecție. Grimasele lui Trump au fost imortalizate în zeci de fotografii, pe Facebook și Twitter. 

Pe rețelele sociale, cei mai mulți internauți s-au amuzat și au scris că "probabil Donald Trump consideră că avertismentele privind eclipsa sunt Fake News (n.r. știri false)". Altcineva a scris că "dacă se mai uită mult în soare nu o să mai poată vedea cotele de popularitate tot mai mici". 

De asemenea, și publicația Daily News a titrat, pe prima pagină, "Nu foarte strălucitor", un mesaj cu dublu sens la adresa eclipsei și a conducerii lui Trump.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...