Un tânăr protestatar palestinian, împușcat mortal de armata israeliană, la un miting din Cisiordania

Un palestinian în vârstă de 20 de ani a fost împușcat mortal, vineri, de armata israeliană, la un miting care a avut loc în apropiere de orașul Ramallah din Cisiordania, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătăţii.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2017 - 00:00

Un palestinian în vârstă de 20 de ani a fost împușcat mortal, vineri, de armata israeliană, la un miting care a avut loc în apropiere de orașul Ramallah din Cisiordania, a anunțat Ministerul palestinian al Sănătăţii, citat de site-ul Ynetnews.com, informează Mediafax.

Potrivit autorităţilor palestiniene, militari israelieni au deschis focul spre protestatari, după ce zeci de palestinieni au început să atace cu pietre. Un palestinian a fost atins de un glonţ în stomac, a fost transferat la un spital din oraşul palestinian Salfit, dar nu a putut fi salvat. Bărbatul decedat a fost identificat drept Saba Abid.

Incidentul a avut loc în localitatea Nabi Salih, în timpul unui protest faţă de situaţia deţinuţilor palestinieni aflaţi în închisori palestiniene în greva foamei. La protestele violente au participat circa 150 de palestinieni.

Sute de palestinieni deţinuţi în penitenciare israeliene sunt de 26 de zile în greva foamei, cerând îmbunătăţirea condiţiilor de încercerare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...