Un congresman democrat îl acuză pe Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate ale CIA

Congresmanul democrat Adam Schiff îl acuză pe președintele american Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate, după ce a afirmat că, în timpul Administrației Obama, ar fi fost obținute date ale Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) prin atacuri cibernetice.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 21:52

 

Congresmanul democrat Adam Schiff îl acuză pe președintele american Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate, după ce a afirmat că, în timpul Administrației Obama, ar fi fost obținute date ale Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) prin atacuri cibernetice, informează Mediafax.

 Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a încercat să justifice sugestiile că Turnul Tower ar fi fost interceptat de Administrația Obama, înainte de alegerile prezidențiale. „Apropo de CIA, vreau ca oamenii să ştie că au fost sustrase date de la CIA prin atacuri cibernetice, s-au luat o serie de lucruri, în anii Administraţiei Obama. Nu a fost în timpul nostru", a spus Donald Trump.

Ca reacţie, Adam Schiff, membru al Comisiei pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, a acuzat că Donald Trump este neglijent cu informaţii clasificate. „Preşedintele pare să fi vorbit despre un lucru care, dacă se va dovedi adevărat şi precis, ar putea fi considerat informaţie clasificată", a afirmat Schiff, citat de site-ul Politico.com.

Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit recent o serie de informaţii sustrase de la CIA prin atacuri cibernetice.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...