Un bărbat cu probleme psihice a atacat mai multe persoane în Franța, rănind trei poliţiști. Agresorul a strigat "Allahu Akbar"

Un individ a atacat, miercuri seară, mai mulţi oameni în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allahu Akbar”.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2017 - 08:55

Un individ a atacat, miercuri seară, mai mulţi oameni în oraşul francez Toulouse, rănind şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allahu Akbar”, relatează Daily Mail citat de Mediafax.

Individul, un bărbat de 42 de ani ce ar fi avut în trecut probleme unele psihice, a început să lovească mai mulţi trecători de pe o stradă din Toulouse. Acesta a reuşit să rănească şi trei ofiţeri ai Poliţiei, înainte să fie arestat. În tot acest timp, martorii relatează că atacatorul striga ”Allahu Akbar”. Incidentul a avut loc la ora locală 16 (17, ora României).

În momentul în care a forţele de ordine încercau să-l încătuşeze, individul a opus rezistenţă şi a continuat şă strige ”Allahu Akbar”, iar ulterior a izbucnit în lacrimi.

”Vorbeam cu nişte prieteni şi el a sărit pe noi. Mi-a prins fiul şi mi-a bătut fiica, iar apoi am fugit”, a afirmat unul dintre martori.

Două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Toulouse. Alţi trei poliţişti au suferit răni uşoare, primind îngrijiri medicale pe loc. Nu au fost raportate decese.

Poliţia franceză a anunţat că individul a fost externat dintr-un centru pentru oameni cu probleme psihiatrice în luna aprilie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...