Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ultimatum pentru londonezii care dețin arme ilegale

Forțele de ordine londoneze au anunțat, la o săptămână după atentatele din Paris, că persoanele care dețin arme de foc ilegal au termen de două săptămâni să le predea.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2015 - 22:40

Forțele de ordine londoneze au anunțat, la o săptămână după atentatele din Paris, că persoanele care dețin arme de foc ilegal au termen de două săptămâni să le predea, potrivit Agerpres. 

”Persoanele care dețin astfel de arme vor putea să le depună începând de luni 23 noiembrie, 7.00 GMT până duminică 6 decembrie, 23.00 GMT. Această măsură va crea o posibilitate pentru londonezi de a preda în deplină securitate arme de foc, arme artizanale și muniții, aducându-le la un post de poliție”, a anunțat poliția, potrivit unui comunicat.

Cei care participă la operațiune pot rămâne în anonimat și nu vor fi urmăriți pentru deținere ilegală de arme de foc. Totuși, fiecare armă va fi examinată de ofițeri și unele arme ar putea putea face obiectul unei examinări criminalistice.

”Le cerem londonezilor să predea armele de foc și armele factice pentru a evita ca ele să cadă în mâini nepotrivite”, a declarat comisarul Stephen Clayman, potrivit comunicatului, explicând că acestea, în contextul actual, pot provoca stare de panică.

Citește totul despre:

Comentarii