Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ucraina va face schimb de informaţii cu NATO

Serviciul ucrainean de securitate intenţionează să facă schimb de informaţii cu NATO, a anunţat marţi, la Bruxelles, directorul serviciului, Valeri Horocikovski, citat de

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 10:39

Serviciul ucrainean de securitate intenţionează să facă schimb de informaţii cu NATO, a anunţat marţi, la Bruxelles, directorul serviciului, Valeri Horocikovski, citat de NewsIn.

"Negocierile sunt un succes, cele două părţi vor numi responsabili însărcinaţi cu astfel de relaţii", a spus şeful serviciilor secrete ucrainene, citate de agenţia UNIAN.

Acest schimb regulat de informaţii va permite reglementarea mai rapidă a unor chestiuni, inclusiv în domeniul luptei împotriva terorismului, a explicat Horocikovski.

Citește totul despre:

Comentarii