VIDEO Trump la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001: Atunci lumea s-a schimbat, dar și noi toți ne-am schimbat

Președintele american Donald Trump a păstrat luni un minut de reculegere la Casa Albă cu ocazia împlinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2017 - 20:47

UPDATE 20,30: Președintele Donald Trump a adus luni un omagiu celor aproape 3.000 de victime ale atentatelor de la 11 septembrie 2001, el asigurând, în timpul unei ceremonii la Pentagon, că SUA nu vor uita niciodată ce s-a întâmplat atunci și nu se vor lăsa niciodată intimidate.

'Atunci lumea s-a schimbat, dar și noi toți ne-am schimbat', a spus Trump în discursul rostit în locul unde s-a prăbușit unul dintre cele patru avioane civile deturnate de teroriștii Al-Qaida.

'America nu poate fi intimidată', a avertizat el 'teroriștii care au încercat să distrugă determinarea' Statelor Unite. 'Vom face în așa fel încât să nu-și găsească niciodată un refugiu de unde să lanseze atacuri asupra țării noastre. Nu se vor putea ascunde nicăieri pe Pământ', a promis Trump.


Președintele american Donald Trump a păstrat luni un minut de reculegere la Casa Albă cu ocazia împlinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, relatează AFP citată de Agerpres.

 

Înconjurați de numeroși colaboratori, Donald și Melania Trump s-au recules în liniște în grădina Casei Albe la ora locală 08:46 (12:46 GMT), ora la care primul avion de linie deturnat de rețeaua Al-Qaida a intrat într-unul din cele două turnuri World Trade Center (WTC) din New York.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...