15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialTrump: ONU este un club în care oamenii se adună, stau de...

Trump: ONU este un club în care oamenii se adună, stau de vorbă şi se simt bine. Este atât de trist!

Donald Trump ar vrea ca ONU să nu mai fie „un club” în care oamenii „să se simtă bine”. Preşedintele ales îşi continuă seria de critici pe reţelele de socializare, scrie cotidianul britanic The Independent.

Într-o postate pe Twitter,  Donald Trump a scris, luni, că „ONU are un potenţial foarte mare, dar acum este doar un club în care oamenii se adună, stau de vorbă şi se simt bine. Este atât de trist!”

După Consiliul de Securitate ONU de vineri, care a adoptat o rezoluţie prin care-i cere Israelului să înceteze acţiunile de colonizare în Palestina, Donald Trump a spus: „O mare pierdere… pentru Israel în ONU, pacea va fi mult mai greu de negociat. Păcat, dar vom reuşi să facem asta!”

Preşedintele ales mai susţine că a adus „speranţa” în lume,  cuvânt care a fost folosit de Barack Obama drept slogan.

„Lumea era sumbră înainte să câştig – nu exista nici o speranţă. Acum piaţa a crescut cu 10%, iar cheltuielile de Crăciun au depăşit un trilion de dolari”, a scris Donald Trump pe Twitter.

El a reacţionat şi la declaraţia lui Barack Obama, care a susţinut că el ar fi câştigat alegerile dacă ar fi fost candidatul democrat în locul lui Hillary Clinton.

Într-un interviu acordat în cadrul seriei ”The Axe Files”, moderat la CNN de fostul său consilier apropiat David Axelrod, Obama a respins criticile privind o viziune fantezistă pe care el ar fi avut-o despre SUA. ”Am încredere în această viziune, pentru că sunt sigur că, dacă m-aș fi prezentat din nou și aș fi explicat-o, aș fi mobilizat majoritatea americanilor pentru a se ralia la ea”, a spus liderul de la Casa Albă.

Preşedintele ales, Donald Trump, susţine că Obama nu ar fi avut nici o şansă, din cauza crizei locurilor de muncă, a ISIS şi a programului său de sănătate.

 

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă