Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO VIDEO Tinerii suspecți în atentatul cu bombă de la metroul din Londra sunt refugiați. Amândoi au fost în grija unui cuplu decorat de Regina Angliei

Tânărul de 18 ani care a fost reținut în portul Dover, suspectat că este cel care a pus bomba în stația de metrou Parson Green, este un orfan irakian.

Share

Adina Mutar 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2017 - 19:52

Tânărul de 18 ani care a fost reținut în portul Dover, suspectat că este cel care a pus bomba în stația de metrou Parson Green, este un orfan irakian.

Celălalt, suspect de complot pentru actul terorist, arestat în Hounslow, este Yahya Farroukh, de 21 de ani, refugiat sirian care lucra la un club de noapte. Se pare că amândoi au fost o vreme în grija acelorași asistenți maternali, cuplul Jones, în vârstă de 88 și 71 de ani, din Sundbury, Surrey. Aceștia au avut grijă în decursul vieții de sute de copii orfani sau în grija statului din diverse alte motive legate de părinți, fiind și decorați de către regină pentru acest devotament pentru îngrijirea copiilor.

În această perioadă, când Marea Britanie s-a confruntat cu refugiați minori, neînsoțiți, cuplul Jones a primit în îngrijire câțiva copii. Vecinii spun că irakianul constituia o problemă pentru soții Jones și că tocmai voiau să anunțe autoritățile că renunță la îngrijirea acestuia, pentru că sunt prea bătrâni și nu reușesc să găsească un punct comun cu acesta, ca să-l orienteze pe calea cea bună. 


Citește și: 

În 2010, cei doi bătrâni au fost decorați de Regina Elisabeta, pentru munca depusă. La acel moment, Penelope Jones a declarat că se simte bine să ajute alte persoane și că „îngrijește copiii în același fel în care și-ar fi dorit să fie tratată, dacă ar fi fost ea în respectiva situație”.

Citește totul despre:

Comentarii