SUA amintește Ungariei să respecte democrația și statul de drept

Secretarul de stat american aminteste Budapestei, in mesajul trimis de Ziua Nationala a Ungariei, ca a promis sa respecte democratia si statul de drept.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2017 - 11:06

Secretarul de stat american aminteste Budapestei, in mesajul trimis de Ziua Nationala a Ungariei, ca a promis sa respecte democratia si statul de drept. "In numele Statelor Unite, adresam felicitarile cu ocazia zilei de 20 august. Statele Unite si Ungaria sunt legate de legaturi puternice intre popoarele noastre, o relatie comerciala solida si un angajament fata de securitatea globala. Participarea noastra la NATO, eforturile reciproce din Irak si Afganistan si misiunea comuna de combatere a terorismului sunt esentiale pentru securitatea noastra comuna", se arata in mesaj.

"Angajamentele noastre comune includ, de asemenea, valorile fundamentale ale 'democratiei, libertatii individuale si statului de drept', consacrate in Tratatul Atlanticului de Nord", subliniaza secretarul de stat american, in mesaj. 

"Dorim oamenilor din Ungaria prosperitate si fericire, cand natiunea se reuneste pentru a sarbatori fondarea statului maghiar", se mai arata in mesaj potrivit hotnews.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...