Stare de urgență în SUA din cauza furtunii de zăpadă Stella. Statele afectate sunt New York, New Jersey, Pennsylvania și Virginia

Autoritățile americane au declarat stare de urgență, în nord-estul Statelor Unite, din cauza furtunii de zăpadă "Stella" prognozată a fi cea mai puternică din acest sezon.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 14.03.2017 - 09:35

Autoritățile americane au declarat stare de urgență, în nord-estul Statelor Unite, din cauza furtunii de zăpadă "Stella" prognozată a fi cea mai puternică din acest sezon. Numeroase zboruri au fost anulate, școlile din mai multe regiuni au fost închise, iar autoritățile au îndemnat populația să stea în case, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Autoritățile din New York și New Jersey au pregătit sute de utilaje de deszăpezire, iar mii de tone de sare și nisip au fost mobilizate pentru piste, parcări, poduri și tunele. Circa 50 de milioane de persoane aflate de-a lungul coastei de est au fost sfătuite să nu iasă din case. "Dacă trebuie să ieșiți, faceți acest lucru pentru cât mai puțin timp posibil... dar cel mai bine e să stați înăuntru", a spus luni primarul orașului New York, Bill de Blasio.

Companiile aeriene au anulat peste 4.000 de zboruri, conform FlightAware.com, majoritatea pe aeroporturile Newark International Airport din New Jersey și Boston Logan International Airport. American Airlines a anulat toate zborurile de pe trei aeroporturi din New York, Newark, LaGuardia Airport și John F. Kennedy International Airport. JetBlue Airways a raportat de asemenea anulări masive de zboruri, mai arată sursa citată, iar Delta Air Lines a anulat marți 800 de zboruri pentru New York, Boston și alte aeroporturi din nord-estul țării.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...