Secret Service neagă că ar fi aprobat întâlnirea fiului lui Trump cu avocata din Rusia, deși acest lucru fusese sugerat de avocatul președintelui SUA

Secret Service, instituția care asigură protecția șefilor de stat ai Statelor Unite, a dezmințit ideea lasată de avocatul personal al președintelui Donald Trump, potrivit căruia acest serviciu ar fi aprobat o întâlnire între fiul liderului de la Casa Albă și cetățeni ruși.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2017 - 08:42

Secret Service, instituția care asigură protecția șefilor de stat ai Statelor Unite, a dezmințit ideea lasată de avocatul personal al președintelui Donald Trump, potrivit căruia acest serviciu ar fi aprobat o întâlnire între fiul liderului de la Casa Albă și cetățeni ruși, în timpul campaniei din 2016, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Mason Brayman, a subliniat că fiul președintelui Donald Trump nu beneficia de protecția serviciului în iunie 2016, când s-a întâlnit cu avocata venită din Rusia, Natalia Veselnițkaia.


„Ei bine, mă întreb de ce Secret Service, dacă era abject, de ce Secret Service le-a permis accesul acestor oameni. Președintele beneficia de protecția Secret Service în acel moment, iar acest lucru mi-a ridicat un semn de întrebare", a declarat, duminică, Jay Sekulow, membru al echipei de avocați ai lui Donald Trump, la postul de televiziune ABC.

 

Avocata a sugerat inițial că are informații compromițătoare despre contracandidata lui Donald Trump, Hillary Clinton, dar ulterior a revenit asupra acestei declarații și a spus că n-a avut asemenea informații.

 “Donald Trump Jr nu era protejat de US Secret Service în iunie 2016. Din acest motiv, noi nu am fi verificat pe nimeni cu care s-a întâlnit în acea perioadă”, a spus Mason Brayman.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...