Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sase respingeri vor "ingropa" Constitutia europeana

Daca o cincime din numarul total al membrilor UE (ceea ce inseamna sase tari) resping Constitutia europeana, aceasta nu va putea intra in vigoare, a explicat presedintele Parlamentului European, Josep Borell, citat de site-ul Euractiv. Potrivit ...

Share

Dana Hadareanu 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Daca o cincime din numarul total al membrilor UE (ceea ce inseamna sase tari) resping Constitutia europeana, aceasta nu va putea intra in vigoare, a explicat presedintele Parlamentului European, Josep Borell, citat de site-ul Euractiv. Potrivit Articolului IV-442 (Protocoale si anexe) al Constitutiei, "daca la doi ani de la semnarea Tratatului care amendeaza acest Tratat (constitutional), patru cincimi dintre statele membre intampina dificultati in procesul de ratificare, aceasta chestiune trebuie supusa Consiliului European". Aceasta inseamna ca procesul de ratificare a Constitutiei europene va continua, iar daca sase state membre ale UE vor spune "nu", Constitutia va fi "ingropata", explica Euractiv.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...