Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Samsung va anunța până la finele lunii rezultatele investigației în cazul Galaxy Note 7

Samsung Electronics va anunţa în ianuarie rezultatele investigaţiei deschise în cazul modelului Galaxy Note 7, urmând să prezinte cauzele care au determinat ca o serie de telefoane să ia foc

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 02.01.2017 - 13:22

Samsung Electronics va anunţa în ianuarie rezultatele investigaţiei deschise în cazul modelului Galaxy Note 7, urmând să prezinte cauzele care au determinat ca o serie de telefoane să ia foc.

Producătorul sud-coreean a anunțat în octombrie că va examina toate elementele telefonului, sugerând că ar putea fi o combinaţie de factori care a dus la cel mai costisitor eşec în materie de siguranţă din istoria IT.

Cel mai mare producător de smartphone-uri avertiza că profitul companiei se va confrunta cu o lovitură de 5,1 miliarde de dolari timp de nouă luni, în urma deciziei de a opri vânzarea modelul Galaxy Note 7. Investitorii şi analiştii susţineau că este extrem de important pentru Samsung să identifice cauza problemei pentru a reconstrui încrederea consumatorilor şi a evita repetarea greşelii.

În octombrie, Samsung a oprit producţia noului model de smartphone, după ce nu a reuşit să rezolve problemele legate de baterie care au dus la supraîncălzirea aparatului, fiind raportate mai multe telefoane care au luat foc.

Mai mult, autoritatea pentru siguranţa consumatorului din Statele Unite a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă, deoarece hublourile se pot desprinde în timp ce maşinile funcționează, reprezentând un pericol pentru cei care le folosesc.

Citește totul despre:

Comentarii