Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România, ironie la Premiile Cesar 2013 din cauza cărnii de cal

România a fost parte a unei glume despre scandalul cărnii de cal chiar şi la Premiile Cesar. Gluma a venit atunci când a fost premiat Kevin Costner, care mereu a vorbit cu drag despre ţara noastră.   ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.02.2013 - 11:05
România a fost parte a unei glume despre scandalul cărnii de cal chiar şi la Premiile Cesar. Gluma a venit atunci când a fost premiat Kevin Costner, care mereu a vorbit cu drag despre ţara noastră.

 

Prezentatoarea a venit pe scenă călare pe un cal, dar i s-a adresat ironic actorului american. "Da, Kevin, da, e o vacă! Vine din România şi circulă sub numele "Găsiţi-ne", în traducere engleză "Find us"", a spus gazda evenimentului.

Ironia făcea referire şi la compania suedeză Findus, care i-a acuzat pe francezii de la Spanghero că au livrat carne de cal din România drept carne de vită.

Kevin Costner a primit un premiu Cesar de onoare vineri seară la Paris, exprimându-şi recunoştinţa faţă de cinematograful francez pentru că l-a acceptat 'aşa cum este', adică un actor 'american' care 'face filme gen cowboy'.

Vizibil emoţionat, protagonistul din 'Dansând cu lupii' şi 'Incoruptibilii' şi-a primit distincţia de onoare din mâinile lui Michel Hazanavicius, regizorul filmului "Artistul". "Vă mulţumesc pentru că mă acceptaţi aşa cum sunt. Fără îndoială, sunt american. Fără îndoială, fac filme gen cowboy", a spus el într-o franceză stângace. "Ţările noastre au împrumutat atât de mult una de la cealaltă în cea de-a şaptea artă", a adăugat el, vorbind de această dată în engleză şi afirmându-şi totodată bucuria de a fi turnat un film în Franţa.

Citește totul despre:

Comentarii