22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialRockerul Gary Glitter, arestat in Vietnam

Rockerul Gary Glitter, arestat in Vietnam

Fostul star britanic al muzicii rock din anii '70 Gary Glitter a fost arestat in Vietnam, unde risca sa fie judecat pentru abuzuri sexuale asupra unor minore, a anuntat politia locala.
Potrivit AFP, Gary Glitter (61 de ani), pe numele real Paul Francis Gadd, care traia din martie la Ba Ria-Vung Tau, un oras situat la 100 km sud-est de fostul Saigon, a fost arestat sambata in orasul Ho Si Min (sud). Conform presei locale, el este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu doua minore de 17 si 12 ani.
Politia din Ba Ria-Vung Tau emisese un mandat de cautare impotriva fostului star rock, deschizand o ancheta judiciara in legatura cu “concupiscenta sa fata de copii”.
Un responsabil al ambasadei britanice la Hanoi a confirmat arestarea unui “cetatean britanic”. “Credem ca este vorba de domnul Gadd, insa nu putem sa confirmam pana cand consulatul nu ia legatura cu el”, a afirmat acesta.
Presa britanica afirmase la inceputul saptamanii ca starul rock traia intr-o vila din Vung Tau cu o minora, inainte de a se face nevazut.
Glitter a fost condamnat in Marea Britanie pentru ca avea in posesie 4.000 de fotografii pornografice cu copii si a executat patru luni de inchisoare in 1999. El a mai locuit in Cuba si Cambodgia.

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă