Regina Elisabeta a II-a a semnat, joi, legea care permite premierului Theresa May să declanșeze procedura oficială de ieșire din UE

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a semnat, joi, legea prin care premierului britanic, Theresa May, poate declanșa negocierile de ieșire din Uniunea Europeană, promulgând legea adoptată de parlamentul de la Londra luni seară, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 13:19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a semnat, joi, legea prin care premierului britanic, Theresa May, poate declanșa negocierile de ieșire din Uniunea Europeană, promulgând legea adoptată de parlamentul de la Londra luni seară, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Anunțul, făcut în parlament de președintele acestei instituții, John Bercow, confirmă faptul că Theresa May poate declanșa procedura oficială de 'divorț' de Uniunea Europeană în orice moment.

Un purtător de cuvânt al șefei executivului britanic a lăsat să se înțeleagă luni că, cel mai probabil, o astfel de decizie ar urma să fie luată către sfârșitul lunii, și nu în următoarele zile

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...