Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin vrea relaţii bilaterale mai strînse cu Obama în 2014

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a reafirmat dorinţa de a întări relaţiile cu omologul său american, Barack Obama, transmite RIA Novosti, conform Agerpres. Liderul de la Kremlin şi-a exprimat din nou dorinţa ''de a ...

Share

Rl online 0 comentarii

31.12.2013 - 14:52

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a reafirmat dorinţa de a întări relaţiile cu omologul său american, Barack Obama, transmite RIA Novosti, conform Agerpres.

Liderul de la Kremlin şi-a exprimat din nou dorinţa ''de a continua dialogul constructiv şi eforturile comune ce vizează întărirea încrederii şi a înţelegerii reciproce în relaţiile ruso-americane, precum şi promovarea cooperării în domeniile economic, ştiinţific, tehnic, cultural şi în alte domenii'', se precizează în comunicat.

Citeşte şi: Putin, un jucător politic fără scrupule

În opinia lui Putin, evenimentele din 2013 au arătat în mod clar că Rusia şi SUA, acţionând într-un spirit de parteneriat şi pe baza respectului reciproc, sunt în măsură să aducă o contribuţie reală la menţinerea stabilităţii în lumea întreagă şi la soluţionarea celor mai grave probleme internaţionale.

Citește totul despre:

Comentarii