Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin îi invită pe evrei în Rusia

Președintele rus Vladimir Putin le-a transmis liderilor evrei cu care a discutat despre îngrjjorările comunității privind ascensiunea antisemitismului pe continent că evreii sunt bineveniți în Rusia.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2016 - 12:07

Președintele rus Vladimir Putin le-a transmis liderilor evrei cu care a discutat despre îngrjjorările comunității privind ascensiunea antisemitismului pe continent că evreii sunt bineveniți în Rusia, conform Euronews, citat de Mediafax

Putin a recunoscut, în timpul întâlnirii, că mulţi dintre evrei au emigrat de la Moscova, pe timpul fostei Uniuni Sovietice. Însă acum se pot întoarce, a subliniat liderul de la Kremlin.

Preşedintele Congresului Evreiesc European Moshe Kantor a declarat, la rândul său, că numărul evreilor care fug din Europa este în creştere.

"Situaţia evreilor din Europa este cea mai rea de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial", a apreciat el.

"Evreii se tem din nou, iar exodul evreiesc din Europa este cât se poate de real. Mulţi vrei fug din Franţa, care este considerată o ţară foarte sigură în comparaţie cu Ucraina devastată de război", a declarat Kantor.

"Lăsaţi-i să vină aici", i-a spus Putin. "Au emigrat de aici în timpul Uniunii Sovietice, dar acum se pot întoarce", a adăugat el.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...