Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Franţei se bazează pe Donald Tusk pentru a merge "mai departe" în "refondarea" Europei

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat că "se bazează pe Donald Tusk și leadership-ul acestuia pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare" a Europei, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

17.05.2017 - 23:14

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat că "se bazează pe Donald Tusk și leadership-ul acestuia pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare" a Europei, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Rolul Consiliului este determinant. Vreau să subliniez aici importanța pe care o are pentru mine Consiliul European, dorința mea de a lucra împreună cu instituțiile europene și de a acorda sprijinul meu acțiunii europene. Mă bazez mult pe președintele Tusk și pe leadership-ul său pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare și relansare a ambiției europene", le-a declarat jurnaliștilor președintele Franței în timp ce îl primea pe oaspetele său la dineul oferit în onoarea acestuia.

"Europa are nevoie de energia și imaginația dumneavoastră", a afirmat la rândul său Donald Tusk. "Când vorbesc despre Europa, nu mă gândesc la instituții, la birocrație, ci la milioanele de europeni", a adăugat el.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...