Preşedintele Franţei se bazează pe Donald Tusk pentru a merge "mai departe" în "refondarea" Europei

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat că "se bazează pe Donald Tusk și leadership-ul acestuia pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare" a Europei, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

17.05.2017 - 23:14

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat că "se bazează pe Donald Tusk și leadership-ul acestuia pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare" a Europei, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Rolul Consiliului este determinant. Vreau să subliniez aici importanța pe care o are pentru mine Consiliul European, dorința mea de a lucra împreună cu instituțiile europene și de a acorda sprijinul meu acțiunii europene. Mă bazez mult pe președintele Tusk și pe leadership-ul său pentru a merge mai departe în acțiunea de refondare și relansare a ambiției europene", le-a declarat jurnaliștilor președintele Franței în timp ce îl primea pe oaspetele său la dineul oferit în onoarea acestuia.

"Europa are nevoie de energia și imaginația dumneavoastră", a afirmat la rândul său Donald Tusk. "Când vorbesc despre Europa, nu mă gândesc la instituții, la birocrație, ci la milioanele de europeni", a adăugat el.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...