Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Franței, Francois Hollande, l-a acuzat pe liderul de la Kremlin că se folosește de "toate mijloacele" pentru a influența opinia publică

Președintele Franței, Francois Hollande, l-a acuzat pe liderul de la Kremlin că se folosește de toate mijloacele pentru a influența opinia publică cu aceleași procedee ca fosta URSS.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2017 - 10:12

Președintele Franței, Francois Hollande, l-a acuzat pe liderul de la Kremlin că se folosește de toate mijloacele pentru a influența opinia publică cu aceleași procedee ca fosta URSS, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Rusia utilizează toate mijloacele pentru a influența opinia publică", a declarat șeful statului francez într-un interviu apărut luni în cotidianele Le Monde, La Stampa, The Guardian, La Vanguardia, Suddeutsche Zeitung și Gazeta Wyborcza, el menționând că deși "nu mai este aceeași ideologie ca în timpul URSS-ului, (...) sunt uneori aceleași procedee".

Șeful statului francez a ordonat, luni, mobilizarea tuturor mijloacelor de stat necesare în fața amenințărilor cibernetice care vizează alegerile prezidențiale din primăvara acestui an din Franța.

"Ce caută Rusia? Ea vrea să participe la soluționarea conflictelor în lume, în avantajul său", s-a întrebat Francois Hollande în interviu, răspunzând: 'să influențeze spațiile care erau altădată ale ei din cadrul fostei Uniuni Sovietice', precum Ucraina.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...