Nigel Farage o acuză pe Theresa May de trădare, după ce premierul Marii Britanii a anunțat că statul va contribui la bugetul UE până în anul 2020

Fostul lider al formațiunii eurofobe britanice UKIP (Partidul pentru Independența Marii Britanii), Nigel Farage, a acuzat-o pe premierul Theresa May de trădare, după dicursul susținut de aceasta în Florența.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2017 - 20:29

Fostul lider al formațiunii eurofobe britanice UKIP (Partidul pentru Independența Marii Britanii), Nigel Farage, a acuzat-o pe premierul Theresa May de trădare, după dicursul susținut de aceasta în Florența. Farage susține că premierul Marii Britanii dorește să părăsească Uniunea Europeană "doar cu numele", potrivit Agerpres.

'Toate domeniile de integrare pe care le avem în prezent vor fi relansate. Astăzi este o victorie pentru Westminster și clasa politică', a afirmat Farage, un susținător de lungă durată al Brexit-ului și în prezent comentator politic și membru al UKIP în Parlamentul European. "Ei arată disprețul față de 17,4 milioane de persoane", a continuat Farage, referindu-se la majoritatea de 52% care a votat să părăsească UE în referendumul de anul trecut privind Brexit-ul.

Premierul britanic Theresa May a subliniat vineri, într-un discurs pe tema Brexitului, că Marea Britanie va continua să contribuie la bugetul Uniunii Europene până în anul 2020 și că dorește o perioadă de tranziție de doi ani în procesul de ieșire din blocul comunitar, perioadă în care imigranții comunitari vor putea să rămână și să muncească în Marea Britanie, însă va exista un sistem de înregistrare a lor ca etapă premergătoare a unui nou regim privind imigrația.

Ea s-a declarat totodată optimistă că în final va fi încheiat un acord de liber schimb între Marea Britanie și UE și a menționat că Londra este dispusă să participe și după Brexit la unele politici și programe europene, menționând aici și domeniul apărării.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...