NEWS ALERT. CNN: Un membru al staff-ului lui Donald Trump a încercat să stabilească o întâlnire cu Vladimir Putin în 2016

Congresul american a făcut public un e-mail al unui membru al staff-ului președintelui american Donald Trump, în care încerca să stabilească o întâlnire cu Vladimir Putin, scrie CNN.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2017 - 19:19

Congresul american a făcut public un e-mail al unui membru al staff-ului de campanie al președintelui american Donald Trump, în care încerca să stabilească o întâlnire cu Vladimir Putin, scrie CNN. 

Rick Dearborn a trimis un e-mail despre o persoană care voia să stabilească o întâlnire între candidatul de atunci la Casa Albă, Donald Trump, și președintele rus Vladimir Putin. Nu a fost făcută publică identitatea persoanei respective, dar s-a semnat ”VW”. Nu se știe cu siguranță dacă a existat o întâlnire între cei doi oficiali și nici care au fost motivele pentru care a fost stabilită. 

O sursă a declarat pentru CNN că Dearborn ”părea sceptic”. 

E-mailul ar fi fost trimis în 2016, în aceeași lună în care Trump Jr. s-a întâlnit cu avocata Natalia Veselnitskaya, cu legături cu Kremlinul, la Trump Tower. 

Știre în curs de actualizare 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...