Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Militarii români din Kandahar, lăudați de Comandantul Task Force: Cunosc zona mai bine decât oricine din coaliție

Comandantul Grupării de forțe combinate „Devil Strike", locotenent-colonelul Joseph Geary, cel care coordonează trupele terestre ale coaliției dislocate în Baza Militară Aeriană din Kandahar, a lăudat militarii români, precizând că ei au experiență și cunosc mai bine decât oricine din coaliție zona în care acționează.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2017 - 09:25

Comandantul Grupării de forțe combinate „Devil Strike", locotenent-colonelul Joseph Geary, cel care coordonează trupele terestre ale coaliției dislocate în Baza Militară Aeriană din Kandahar, a lăudat militarii români, precizând că ei au experiență și cunosc mai bine decât oricine din coaliție zona în care acționează, potrivit Agerpres.

„Ce aduc ei (militarii români — n.r.) în luptă sunt disciplina și experiența. Deci, cu aceste două lucruri poți învinge o mulțime de adversari. De la soldat până la locotenent-colonel sunt disciplinați, sunt bine antrenați, știu procedurile standard, știu cum să opereze în Afganistan și aduc și experiență pentru că ei știu Kandaharul. Ei cunosc această zonă mai bine decât oricine din coaliție. Sunt absolut grozavi", a precizat Joseph Geary. 

De asemenea, el a apreciat colaborarea pe care a avut-o cu „Lupii negri", militarii Batalionului 151 Protecție a Forței din Iași, a căror misiune s-a încheiat recent, și și-a manifestat convingerea că la același nivel se va ridica și Batalionul 280 Protecție a Forței „Brave Hearts" din Focșani, care a preluat misiunea militară din Afganistan.

Comandantul Combinate Task Force a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanții mass-media din România prezenți în baza militară din Kandahar. La finalul acestei întâlniri, Joseph Geary a urat „La mulți ani limbii române", de Ziua limbii române care se marchează în fiecare an pe 31 august.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...