Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Membru al Guvernului britanic: Românii şi bulgarii trebuie trataţi precum englezii

Un membru al Guvernului din Marea Britanie consideră că cetăţenii români şi bulgari care vin în Anglia trebuie trataţi la fel ca britanicii care se mută în Spania sau Franţa, relatează

Share

Rl online 0 comentarii

13.09.2013 - 21:17

Un membru al Guvernului din Marea Britanie consideră că cetăţenii români şi bulgari care vin în Anglia trebuie trataţi la fel ca britanicii care se mută în Spania sau Franţa, relatează Mediafax.

Politicianul liberal-democrat Jeremy Browne, secretar de stat în cadrul Ministerului britanic de Interne, afirmă, într-un interviu acordat publicaţiei New Statesman, că venirea românilor şi bulgarilor în Marea Britanie este în interesul ţării.

Referindu-se la eliminarea restricţiilor pentru cetăţenii europeni, Browne a declarat: "Nu cred că această măsură este o eroare. Este vorba de o transformare, din punctul de vedere al relaţiei Marii Britanii cu ţări precum Polonia. Este în interesul politicii externe britanice, dar, la nivel micro, există numeroşi angajatori în circumscripţia mea electorală şi în ţară care laudă contribuţia polonezilor la mediul de afaceri şi la situaţia economică generală".

Citeşte şi Şeful extremei dreapta din Olanda a cerut României să AMÂNE liberalizarea pieţei muncii

În privinţa eliminării restricţiilor pentru cetăţenii români şi bulgari începând din ianuarie 2014, oficialul guvernamental britanic a precizat: "Este vorba de aceeaşi regulă care se aplică britanicilor care trăiesc în Spania, care au case de vacanţă în Franţa sau care muncesc în Germania".

Marea Britanie va elimina, începând din ianuarie 2014, restricţiile pe piaţa muncii impuse cetăţenilor români şi bulgari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...