11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMacovei: Severin nu demisionează, în primul rând pentru că nu are ruşine

Macovei: Severin nu demisionează, în primul rând pentru că nu are ruşine

Într-un interviu acordat Europa FM, europarlamentarul PDL Monica Macovei a susţinut că Adrian Severin nu vrea să demisioneze din Parlamentul European “în primul rând, pentru că nu are ruşine”, şi, că, un alt motiv ar fi  “că sunt diverse alte interese personale sau nu ştiu, contracte sau treburi pe care le mai are de făcut”.

În legătură cu filmuleţul în care Severin îşi “vindea serviciile”, Macovei a spus că în această situaţie, o anchetă sau alte demersuri ale Parlamentului European nu sunt necesare şi că totul s-ar rezolva prin demisie.

“Dacă se întâmplă astfel de lucruri, oamenii demisionează şi atunci se rezolvă, nu mai are nevoie Parlamentul să facă anchete sau alte demersuri.” 

Europarlamentarul a declarat că PE ar trebui să-şi revizuiască normele, deoarece “este un număr destul de mare de parlamentari care au şi alte activităţi plătite, că despre asta este vorba, în Consilii de Administraţie, în diverse board-uri şi cred că şi aici ar trebui introdusă o schimbare şi interzise astfel de activităţi plătite.”

Într-o postare pe blog, Cristian Preda îl prezintă într-o serie de fotografii pe Adrian Severin, alături de Gigi Becali şi Vadim Tudor. Preda spune că influenţa acestora în Parlament “e zero”.

“Trei dintre cei 33 de deputaţi europeni din România nu sunt afiliaţi la vreun grup politic. G. Becali, A. Severin şi C. Vadim Tudor sunt izolaţi, iar influenţa lor în Parlament e zero.”

Ministerul Justiţiei a transmis marţi, 5 aprilie 2011, preşedintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare în cauza referitoare la Severin Adrian

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă