FOTO VIDEO Ostaticii luaţi de un individ înarmat într-un centru comercial din Nuneaton au fost eliberaţi. Agresorul a fost prins

Poliția din Warwickshire, Marea Britanie, a cerut cetățenilor să evite un complex de agrement din orașul Nuneaton, din cauza unui incident dintr-un centru comercial, unde mai multe persoane sunt luat ca ostatici de un bărbat înarmat, potrivit BBC.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

22.10.2017 - 21:26

UPDATE 21.15: Cele două persoane luate ostatice au fost eliberate după intervenţia forţelor de poliţie, iar agresorul a fost arestat.

UPDATE 20.30: Directorul complexului, Mehdi Amshar, a afirmat că bărbatul este fostul soţ sau fostul iubit al uneia dintre cele două persoane ţinute ostatice şi care lucrează la sală.

"Nu am reuşit să luăm legătura cu doi membri ai echipei. Toţi ceilalţi sunt bine şi în siguranţă", a spus Amshar.

Un bărbat înarmat ar fi luat ostatici mai mulți oameni aflați la o sală de bowling din centrul comercial Bermuda Park din orășelul Nuneaton, districtul Warwickshire, Anglia. Autoritățile au cerut cetățenilor să evite complex de agrement din oraș, potrivit BBC.

Potrivit presei din Regat, poliţia le-ar fi recomandat oamenilor aflaţi într-o sală de cinema din apropiere şi la un loc de joacă pentru copii să rămână în interior. Pe reţelele sociale, cei aflaţi în centrul comercial spun că sunt speriaţi şi că nu li s-a spus ce se întâmplă.

 

Fotografii postate pe Twitter arată mai multe mașini ale poliției în apropiere de acest complex, iar media locală informează că un important dispozitiv de securitate a fost desfășurat în zonă. Un elicopter survolează zona unde s-a produs incidentul.

Potrivit Daily Mail, atacatorul ar fi sechestrat două persoane. La locul incidentului au fost mobilizați circa 30 de polițiști.

Știre în curs de actualizare.

Citește totul despre:

Comentarii