15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialLOVITURĂ în Marea Britanie. Un politician a fost arestat pentru suspiciuni de...

LOVITURĂ în Marea Britanie. Un politician a fost arestat pentru suspiciuni de viol

Lumea politică din Marea Britanie suferă o grea lovitură, după ce Nigel Evans, purtător de cuvânt al Camerei Deputaţilor, a fost arestat sâmbătă seara, potrivit Realitatea.net.

Politicianul este suspectat de viol şi hărţuire sexuală. Acuzaţiile vin din partea a doi tineri în vârstă de 20 de ani, notează Dailymail.co.uk.

Nivel Evans a fost ridicat de forţele de ordine de la casa sa din districtul Lancashire. Nigel Evans (55 de ani) este de origine galez, fiind născut şi crescut în Swansea.

Politicianul a dezvăluit încă din 2010 că este homosexual. Acum, el este acuzat că a violat în mai multe rânduri un tânăr şi l-a abuzat sexual pe un altul în perioada iulie 2009 – martie 2013.

Surse apropiate acuzatului au dezvăluit, pentru dailymirror.co.uk, că vestea este una şocantă în condiţiile în care Nigel Evans este un personaj extrem de apreciat.

De asemenea, se precizează că David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, a fost înştiinţat de arestarea lui Evans. Galezul şi-a început viaţa politică în 1985 şi de atunci a avut o carieră extrem de apreciată.

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă