Liderii statelor membre NATO se vor reuni, pe 25 mai, la Bruxelles. Este primul summit după alegerea preşedintelui SUA, Donald Trump

Preşedinţii şi şefii guvernelor statelor membre NATO se vor reuni la 25 aprilie la Bruxelles pentru primul summit după alegerea președintele american, Donald Trump, a anunțat marți purtătoarea de cuvânt a Alianței Nord-Atlantice

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2017 - 23:56

Preşedinţii şi şefii guvernelor statelor membre NATO se vor reuni la 25 aprilie la Bruxelles pentru primul summit după alegerea președintele american, Donald Trump, a anunțat marți purtătoarea de cuvânt a Alianței Nord-Atlantice, Oana Lungescu, potrivit Agerpres.

Donald Trump, care a cerut ca celelalte țări membre ale Alianței Nord-Atlantice să investească mai mult în armatele lor, a afirmat la începutul lunii februarie că va asista la summitul NATO prevăzut în primăvară la Bruxelles.

Liderii "vor discuta despre adaptarea NATO la un nou mediu de securitate, inclusiv rolul jucat de NATO în lupta împotriva terorismului, și despre importanța majorării cheltuielilor lor de apărare și o împărțire mai bună a poverii financiare", a precizat Oana Lungescu.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...