13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialLiderii politici se declară șocați de atentatele de la Londra. Putin: ...

Liderii politici se declară șocați de atentatele de la Londra. Putin: Cruzimea și cinismul atacurilor de la Londra sunt revoltătoare. Angela Merkel: Suntem uniți

Liderii politici și-au exprimat groaza după atacurile teroriste care au lovit Londra sâmbătă noaptea, în care și-au pierdut viața șapte oameni, iar alți 48 au fost răniți. 



Președintele României, Klaus Iohannis: Condamn cu tărie atacul terorist care a avut loc în Londra. Le transmit solidaritatea mea tuturor celor afectaţi de incidentele tragice din Marea Britanie.

Președintele francez Emmanuel Macron: Franța este mai mult ca niciodată alături de Marea Britanie. 

Cancelarul german Angela Merkel: Suntem uniți, în ciuda oricăror granițe, în teroare și tristețe, dar și în determinare. 

Președintele american Donald Trump: Orice pot face Statele Unite pentru a ajuta Londra și Marea Britanie, vor face – SUNTEM ALĂTURI DE VOI. DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!”

Președintele rus Vladimir Putin: Cruzimea și cinismul atacurilor de la Londra sunt revoltătoare. Condamn acest act de terorism și le transmit condoleanțe britanicilor. 

Președintele Consilului European, Donald Tusk: Europa este alături de Marea Britanie, în lupta contra terorismului. 

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate spre victime și familiile lor. 

Premierul spaniol Mariano Rajoy: Ne arătăm solidaritatea și sprijinul față de Marea Britanie. 

Premierul australian Malcolm Turbull: Rugăciuni și solidaritate – suntem alături de britanici. 

 

Capitala Marii Britanii este din nou în alertă, după ce o dubiță a secerat, sâmbătă seară, zeci de trecători pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost înjunghiate, s-au auzit explozii și focuri de armă în zona Borough Market. Poliția a confirmat producerea a două incidente teroriste. Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața.Trei atacatori au fost împușcați mortal.
 

Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă