Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Înfrângere pentru președintele Donald Trump. Decretul anti-imigrație semnat de șeful Casei Albe a fost blocat de un judecător federal

Decretul anti-imigrație semnat de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost blocat de un judecător federal, aceasta fiind încă o înfrângere judiciară a șefului administrației de la Washington.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 10:38

Decretul anti-imigrație semnat de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost blocat de un judecător federal, aceasta fiind încă o înfrângere judiciară a șefului administrației de la Washington, scrie Agerpres.

Pentru a-și explica decizia sa, judecătorul Watson s-a sprijinit în special pe mai multe declarații făcute de Donald Trump cu privire la musulmani pentru a ajunge la concluzia că decretul conține "dovezi semnificative și de netăgăduit de animozitate religioasă". Decizia sa face referință la afirmații din campanie ale lui Donald Trump, atunci când s-a pronunțat pentru interzicerea intrării musulmanilor pe teritoriul american.

Textul controversat, care blochează intrarea în Statele Unite a cetățenilor din șase țări musulmane, urma să fie pus în aplicare cu începere de miercuri la miezul nopții, ora Washingtonului (joi, 04.00 GMT).

"În spiritul lui (Donald Trump), pericolul asociat cu musulmanii și pericolul asociat cu refugiații sunt unul și același pericol", a acuzat avocatul ACLU, Omar Jadwat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...