Hillary Clinton, convinsă că va deveni președinte al SUA, cumpărase cu 1,6 milioane de dolari un sediu pentru Secret Service, ca s-o păzească pe ea

Hillary Clinton, fosta candidată la alegerile prezidențiale din SUA, a cumpărat cu 1,6 milioane de dolari un imobil în cartierul new-yorkez unde locuieşte ea, pe care Secret Service urma să-l folosească drept sediu, dacă ar fi fost aleasă șef al statului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 00:07

Hillary Clinton, fosta candidată la alegerile prezidențiale din SUA, a cumpărat cu 1,6 milioane de dolari un imobil în cartierul new-yorkez unde locuieşte ea, pe care Secret Service urma să-l folosească drept sediu, dacă ar fi fost aleasă șef al statului.

Informația a fost publicată luni de Daily Mail, care o citează în acest sens chiar pe Hillary Clinton.

"Știu câte ceva despre ce înseamnă să muți un președinte și am crezut că voi câștiga", și-a justificat Hillary, soția fostului președinte Bill Clinton, decizia neinspirată de a cumpăra o asemenea reședință.

Hillary a susținut că se bucură totuși de noua casă, în care a scris și o parte din memoriile sale intitulate "Ce s-a întâmplat"  ("What Happened"), care vor fi publicate marți.

Imobilul are trei dormitoare și se află pe un teren de 6.000 de metri pătrați, care mai include o piscină și o gradină mare, toate fiind protejate la exterior de un zid de piatră.

La trei luni după ce a cumpărat această proprietate, Hillary Clinton a pierdut alegerile.

Hillary Clinton a anunțat că nu va mai candida din nou: "Ca politician activ, s-a terminat".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...