Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul american a anunțat că intrările imigranților ilegali pe teritoriul SUA a scăzut cu 40%

Intrările imigranților ilegali pe teritoriul SUA a scăzut cu 40% în luna februarie în comparație cu luna ianuarie, potrivit Guvernului american, relatează AFP.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2017 - 09:54

Intrările imigranților ilegali pe teritoriul SUA a scăzut cu 40% în luna februarie în comparație cu luna ianuarie, potrivit Guvernului american, relatează AFP.

"Scăderea numărului de arestări arată o schimbare importantă a tendinței", a afirmat secretarul american pentru securitate internă, John Kelly.

"După aplicarea de către administrație a decretelor executive având rolul de consolidare a legilor în materie de imigrație, arestările și deplasările imigranților ilegali tind către un minim lunar în ultimii cel puțin cinci ani", a spus el.

Kelly a mai precizat că, de obicei, reținerile imigranților ilegali la frantieră înregistrează o creștere de până la 20%, în lunile ianuarie și februarie.

"Din contră, în acest an am observat o scădere a numărului de arestări de la 31.578 la 18.762, o scădere cu 40%", a insistat John Kelly.

"Aceste prime rezultate arată că aplicarea legilor are un impact, că descurajarea are un impact și că aplicarea efectivă a legilor în materie de imigrație are un impact", a subliniat ministrul securității interne.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...