Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO VIDEO Teroare la Londra! Primele mărturii despre atentat: Oamenii erau plini de sânge, am fugit să-mi salvez viața

Un martor le-a povestit jurnaliștilor BBC că a auzit o bubuitură și apoi un ”zid de flăcări”, după ce a explodat un recipient care se afla într-o pungă de Lidl. Imediat după explozie, ușile metroului s-au deschis la District Line, iar oamenii s-au călcat în picioare, ca să fugă cât mai departe. Mulți dintre ei aveau părul în flăcări sau erau arși, scrie Daily Mail.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2017 - 12:43

Un martor le-a povestit jurnaliștilor BBC că a auzit o bubuitură și apoi un ”zid de flăcări”, după ce a explodat un recipient care se afla într-o pungă de Lidl. Imediat după explozie, ușile metroului s-au deschis la District Line, iar oamenii s-au călcat în picioare, ca să fugă cât mai departe. Mulți dintre ei aveau părul în flăcări sau erau arși, scrie Daily Mail. ​Un jurnalist prezent la fața locului a relatat că un polițist i-a spus că forțele speciale au găsit un al doilea dispozitiv improvizat, care nu a explodat și pe care oamenii legii încercau să îl dezamorseze. 

Oamenii au povestit îngroziți pe rețelele de socializare că oamenii erau speriați, țipau și alegrau în toate părțile. 

”Explozie la metroul de la Parsons Green! O minge de foc a explodat în metrou, am încercat cu toții să fugim cât mai repede”, a scris un bărbat pe nume Rigs, pe Twitter. Emma Stevie a relatat: ”Sunt în siguranță. Tocmai am fugit ca să-mi salvez viața, la stația de mtrou Parsons Green - sunt sute de răniți, a fost o busculadă. Nu sunt sigură ce s-a întâmplat - incendiu, explozie”. 


Consilierul local Daniel Holden a scris, pe Twitter: ” Oroare la Parsons Green, explozie puternică! Un tren a luat fo! Oamenii se chinuie să iasă din stație”. 

Un alt internaut a povestit: ” Foarte mulți polițiști la Parsons Green. Mi s-a spus să mă ascund cât de departe pot”. 

Oamenii erau acoperiți de sânge 

Un navetist, Robyn Frost,  a povestit, pentru BBC: ”Am ajuns în stația de metrou, oamenii erau plini de sânge, era sânge pe jos și oamenii alergau înnebuniți și strigau: ”Ieșiți afară!”. Erau plini de sânge, mulți au fost preluați de ambulanțe”. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...