FOTO VIDEO ”Diplomația șosetelor”. Premierul canadian Justin Trudeau, viral pe internet, datorită ciorapilor pe care îi poartă

Premierul canadian Justin Trudeau a ajuns în atenția presei internaționale, datorită șosetelor sale.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

21.09.2017 - 19:36

Premierul canadian Justin Trudeau a ajuns în atenția presei internaționale, datorită șosetelor sale. 

Trudeau a participat, miercuri, la o dezbatere în cadrul Forumului Global Bloomberg, organizat la New York, alături de premierul olandez Mark Rutter și de Melinda Gates, soția lui Bill Gates, unde au abordat subiecte precum creșterea economică la nivel mondial, eradicarea sărăciei și inițiative de prevenire a bolilor. Cu toate acestea, atenția participanților se poate să fi fost distrasă de șosetele purtate de premierul Canadei, pe care era imprimată imaginea unui personaj din Star Wars: Chewbacca.

Potrivit The Time, Imaginile au devenit, la scurt timp, virale pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, nu este prima oară când Justin Trudeau se afișează, în public, cu șosete ieșite din comun.

De Ziua Internațională a Star Wars, a adus un omagiu seriei, prin șosetele purtate. Totodată, el și-a folosit șosetele ca pe un instrument politic, scrie New York Times, astfel că a purtat șosete cu steagul NATO, cu cel al comunității LGBT, cu cel al Canadei sau care să marcheze sărbătoarea „Eid Mubarak”.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...