FOTO VIDEO Eroul din Las Vegas: A salvat 30 de oameni înainte să fie împușcat în gât!

Un american de 30 de ani a devenit erou, după ce a salvat 30 de oameni, în timpul masacrului de la Las Vegas. El însuși a fost lovit de un glonț în gât, scrie Washington Post.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2017 - 12:16

Un american de 30 de ani a devenit erou, după ce a salvat 30 de oameni, în timpul masacrului de la Las Vegas. El însuși a fost lovit de un glonț în gât, scrie Washington Post. 

Jonathan Smith era la concertul de muzică country cu toți cei nouă membri ai familiei. Când au fost trase primele focuri de armă la hotelul Mandalay Bay, fratele lui mai mare, Louis Rust, i-a luat de mâini și le-a spus să fugă. Gândindu-se doar cum să-și salveze nepoatele, Jonathan s-a întors înapoi în mulțimea care țipa și alerga îngrozită. A luat mai mulți oameni dezorientați și i-a ghidat spre o parcare, scrie The Post. Când încerca să ajungă la un grup de copii, rămași în bătaia focului, un glonț l-a nimenit în gât și și-a fracturat o coastă. 

”Probabil că voi trăi cu acest glonț în corp toată viața”, le-a mai spus Jonathan jurnaliștilor americani. Inginerul a mai povestit că un polițist i-a salvat viața, încercând să oprească sângerarea și ducându-l la spital.   ”Nu mă consider un erou, am făcut doar ce mi-aș dori să facă și alții pentru mine”, a declarat Jonathan. 

Familia bărbatului a scăpat cu bine, mai scrie The Washington Post. 

Atacatorul Stephen Paddock a omorât 59 de oameni și a rănit peste 500, deschizând focul în timpul unui concert de muzică country din Las Vegas. Deși gruparea teroristă Stat Islamic a revendicat atacul, FBI a precizat că nu a găsit nici un fel de legătură între Paddock și jihadiști. Oamenii legii au găsit 23 de arme de foc în camera de hotel în care s-a sinucis, la Mandalay Bay, și alte 19 în locuința lui din Mesquite, Nevada. Citește totul despre:

Comentarii