Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Casa percheziționată de polițiștii britanici aparține unor bătrâni decorați de Regina Elisabeta. Ei au îngrijit peste 250 de copii din orfelinate

Casa din localitatea Sunburry, situată la periferia de sud-vest a capitalei britanice, la aproximativ opt kilometri de Aeroportul Heathrow, percheziționată, sâmbătă, de polițiștii britanici, ca urmare a atentatului din stația de metrou Parsons Green, aparține unor bătrâni care, timp de 40 de ani, au avut grijă de sute de copii din orfelinate.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2017 - 22:58

Casa din localitatea Sunburry, situată la periferia de sud-vest a capitalei britanice, la aproximativ opt kilometri de Aeroportul Heathrow, percheziționată, sâmbătă, de polițiștii britanici, ca urmare a atentatului din stația de metrou Parsons Green, aparține unor bătrâni care, timp de 40 de ani, au avut grijă de sute de copii din orfelinate, informează BBC News.

Potrivit rezidenților pe pe strada Cavendish, evacuați sâmbătă de Brigada Antitero, casa percheziționată aparține unui cuplu de vârstnici. Ronald și Penelope Jones sunt cunoscuți pentru că, timp de 40 de ani, au îngrijit peste 250 de minori din case de copii.

Totodată, oamenii din cartier i-au descris pe bătrâni drept „oameni frumoși”. Printre copiii care s-au aflat în grija lor ar fi fost și refugiați.

 „Penny este o mamă adoptivă minunată. A primit pe oricine, nu a refuzat niciun copil”, a declarat o prietenă de familie, Serena Barber, pentru Press Association.


În 2010, ei au fost decorați de Regina Elisabeta, pentru munca depusă. La acel moment, Penelope Jones a declarat că se simte bine să ajute alte persoane și că „îngrijește copiii în același fel în care și-ar fi dorit să fie tratată, dacă ar fi fost ea în respectiva situație”.

 

Forțele de ordine au ajuns la o locuință din Surrey, iar rezidenții care locuiesc în zonă au fost evacuați. Operațiunea a început la ora locală 13.40, când au fost evacuați rezidenții de pe strada Cavendish, ca „măsură de precauție”. Totodată, s-a stabilit un perimetru de securitate, de aproximativ 100 de metri.

Măsura a venit după ce, sâmbătă, în portul Dover a fost reținut un adolescent de 18 ani, bănuit de legături cu explozia care a avut loc, vineri, în stația de metrou Parsons Green. 30 de persoane au fost rănite.

Citește totul despre:

Comentarii