FOTO. Teroriștii Stat Islamic, dați de gol: O listă cu 173 de jihadiști care plănuiau să dezlănțuie teroarea în Europa a fost descoperită la Mosul

O listă cu 173 de teroriști din rețeaua Stat Islamic, care plănuiau o serie de atentate în Europa, a fost descoperită la Mosul, în Irak, scrie Die Welt, preluată de publicația britanică Daily Mail.

Share

Flavia Dragan 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2017 - 15:16

O listă cu 173 de teroriști din rețeaua Stat Islamic, care plănuiau o serie de atentate în Europa, a fost descoperită la Mosul, în Irak, scrie Die Welt, preluată de publicația britanică Daily Mail.

Documentele au fost găsite într-o ascuzătoare din Mosul a organizației Stat Islamic, de către forțele de securitate irakiene, și dezvăluie identitatea a 173 de luptători ai rețelei teroriste.Cei provin din Irak, dar și din Tunis, Maroc, Iordania, Tadjikistan și Arabia Saudită.

Șase teroriști sunt europeni, fiind din Belgia, Olanda, Franța și Germania.

Serviciile secrete americane au evaluat documentele și, după ce le-au stabilit autenticitatea, le-au trimis către Interpol. În luna mai, serviciile de securitate europene au primit numele celor 173 de teroriști.


Citește totul despre:

Comentarii