FOTO + VIDEO. Mii de londonezi defilează, sâmbătă, la parada anuală Gay Pride. La eveniment a participat şi primarul Londrei, Sadiq Khan

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă, în centrul Londrei pentru a participa la parada anuală Gay Pride. Evenimentul se află la ediţia 45, iar în acest an, primarul capitalei Marii Britanii, Sadiq Khan, a celebrat, alături de londonezi, diversitatea şi toleranţa.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

08.07.2017 - 20:12

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă, în centrul Londrei pentru a participa la parada anuală Gay Pride. Evenimentul se află la ediţia 45, iar în acest an, primarul capitalei Marii Britanii, Sadiq Khan, a celebrat, alături de londonezi, diversitatea şi toleranţa, potrivit BBC.

Britanicii s-au îmbrăcat în costume colorate, au venit cu steguleţe în culorile curcubeului, mărşăluind spre White Hall. Un drapel-curcubeu a fost proiectat pe Palatul Westminster pentru prima dată în istorie, pentru a sărbători evenimentul.

Buna desfăşurare a evenimentului este asigurată de prezenţa a peste 150 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă, ai Pompierilor şi ai Poliţiei Transporturilor.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...