16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Încă un tren a deraiat în India, făcând doi morți și...

VIDEO+FOTO. Încă un tren a deraiat în India, făcând doi morți și peste 40 de răniți

Cel puțin două persoane au murit și alte 40 au fost rănite în urma deraierii, miercuri, a unui tren în India, în statul Uttar Pradesh, din nord, relatează BBC.

Paisprezece vagoane ale unui tren expres au deraiat în apropiere de Kanpur, India, în primele ore ale zilei de miercuri. Reprezentanții autorităților spun că pasagerii au fost salvați.

Cauzele incidentului nu sunt cunoscute deocamdată.

Luna trecută peste 110 persoane au murit într-un alt accident de tren petrecut tot în apropiere de Kanpur.

Accidentele feroviare sunt frecvente în India din cauza stării precare a șinelor.

Deraierea de miercuri s-a produs în momentul în care trenul trecea un pod peste un canal. Martorii au declarat că era și ceață.

Ministrul transporturilor feroviare a precizat pe Twitter că se vor face investigații amănunțite pentru a se afla cauzele accidentului.

Anul trecut, guvernul a aunțat investiții de peste 137 de miliarde de dolari pentru modernizarea și extinderea rețelei feroviare.

 

Cele mai citite

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă