VIDEO. Episodul "Altă întrebare", la Casa Albă. Președintele Donald Trump l-a întrerupt pe un jurnalist inconfortabil: Nu, nu. Următoarea întrebare?

Președintele Donald Trump a fost asaltat, în cadrul unei conferințe de presă, de mai multe întrebări inconfortabile, la care șeful administrației de la Casa Albă a refuzat să răspundă, rugându-i pe jurnaliști să îi adreseze

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

19.05.2017 - 13:41

Președintele Donald Trump a fost asaltat, în cadrul unei conferințe de presă, de mai multe întrebări inconfortabile, la care șeful administrației de la Casa Albă a refuzat să răspundă, rugându-i pe jurnaliști să îi adreseze "altă întrebare". În media românească, episodul a stârnit hohote de râs, amintind de momentul în care fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a refuzat să răspundă la aproximativ 24 de întrebări succesive puse de jurnaliștii români, repetând, de fiecare dată, rug[mintea: "Altă întrebare".

Episodul a avut loc în cadrul conferinței în care președintele american, Donald Trump, a negat că ar fi încercat să intervină în investigația FBI privind o eventuală ingerință a Moscovei în alegerile prezidențiale din noiembrie trecut, în care a învins-o pe democrata Hillary Clinton, potrivit Agerpres.

"Într-un moment sau altul, i-ați cerut în vreun fel directorului FBI, James Comey, să închidă sau să încetinească o anchetă referitoare la Michael Flynn și...?", l-a întrebat un jurnalist pe Donald Trump, într-o conferință de presă susținută la Casa Albă cu omologul său columbian, Juan Manuel Santos.

"Nu, nu. Următoarea întrebare?", l-a întrerupt pe ziarist președintele american, citat de AFP.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...