Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elevii din Coreea de Sud nu vor mai folosi manuale tipărite

Până în 2015, Coreea de Sud şi-a propus ca, în şcoli, să nu se mai folosească  hârtie  tipărită . În loc să folosească manuale tipărite care se rup şi ale căror informaţii sunt greu ...

Share

Avram Eliza 0 comentarii

10.07.2011 - 20:26

Până în 2015, Coreea de Sud şi-a propus ca, în şcoli, să nu se mai folosească  hârtie  tipărită .

În loc să folosească manuale tipărite care se rup şi ale căror informaţii sunt greu de actualizat, sistemul de învăţământ al sud-coreenilor se va baza pe textele online, relatează revista Time, în ediţia online.

Guvernul asiatic a făcut o investiţie de 2 miliarde de dolari în e-book-uri, pe care şi-o va recupera pe termen lung, prin faptul că nu va mai investi în manuale tipărite anual.Citește totul despre:

Comentarii

loading...