Dublă aniversare în America. Statele Unite sărbătoresc la 14 iunie atât ziua de naștere a lui Donald Trump cât și Ziua Drapelului

Ziua de 14 iunie va fi marcată, în Statele Unite, ca o dublă sărbătoare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2017 - 11:56

Ziua de 14 iunie va fi marcată, în Statele Unite, ca o dublă sărbătoare.

Prin tradiție, 14 iunie este Ziua Drapelului SUA, iar în anul 2017 este sărbătorită și ca zi de naștere a președintelui Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă împlineşte miercuri 71 de ani, iar cu această ocazie este organizată o petrecere la care au fost invitaţi cei mai apropiaţi prieteni, informează site-ul publika.md. 

Înainte să devină președinte al SUA, Donald Trump, care era deja un om de afaceri foarte cunoscut, își sărbătorea ziua de naștere cu mai mult fast.

La una dintre aniversările sale au fost pregătite torturi în forma tuturor clădirilor pe care le deţinea. În alt an, la ziua de naştere a lui Trump, au fost organizate concerte cu dansatori, magicieni şi muzicieni. Liderul de la Casa Albă este unul dintre cei mai bogați oameni din Statele Unite şi a fost vedetă de televiziune. Acesta se laudă că are o avere de zece miliarde de dolari.

 În 2007, Donald Trump a primit o stea pe "Hollywood Walk of Fame", pentru succesul emisiunii sale de tip "reality-show".

Pe de altă parte, Ziua Drapelului SUA este marcată în amintirea datei de 14 iunie 1777, când steagul celor 13 state din acel moment a fost proclamat drapel național.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...