4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDragoste fara hotare

Dragoste fara hotare

Partenerii de vis ai unei bune parti a cetatenilor UE nu trebuie neaparat sa provina din acelasi stat comunitar cu persoana aflata in cautarea jumatatii mai bune, a relevat un recent studiu al celei mai mari platforme europene de online-dating.
 Sub aspectul provenientei partenerului ideal, italienii au castigat detasat, pe cand spanioloaicele s-au plasat in fruntea topului feminin. Dupa italieni s-au clasat britanicii, acestia  fiind preferatii suedezelor. La o partenera din Spania pare a aspira un numar record de barbati europeni – anume francezii, suedezii si britanicii, in timp ce spaniolii insisi prefera o partenera din Italia.
Consensul comunitar incepe sa piarda teren atunci cand vine vorba de casatorie – potrivit studiului, cei mai tematori s-au dovedit barbatii germani (62%), urmati de francezi, pe cand cei mai entuziasti spre a pasi la starea civila sau in fata altarului s-au aratat britanicii (53%). Lipsa de consens a mai putut fi constatata si in ceea ce priveste primul rendez-vous, respectiv prima impresie.
Intrebati carui aspect ii acorda cea mai mare atentie cu ocazia primei intalniri, 46% din nemti si 36% din francezi au raspuns ca se uita la aparitia generala si la silueta, pe cand britanicii au opinat ca expresia fetei persoanei cu care se intalnesc ar fi decisiva (40%), in timp ce suedezii (44%) si spaniolii au admis ca ochii doamnelor i-ar impresiona pe departe cel mai mult.
Europencele si europenii revin la un numitor comun, desi relativ lipsit de fantezie, cand vine vorba de locul primului rendez-vous. In Germania, Franta si Spania intalnirea are loc de regula la cafenea, in Suedia la restaurant, iar in Marea Britanie se ia calea barului. Consensul devine aproape total si cand se pune problema primului pas facut intr-o relatie – cu exceptia britanicilor, europenii sunt de parere ca barbatul trebuie  obligatoriu sa fie cel care face primul pas, doar insularii considerand in proportie de 39% ca primul indiciu de afectiune ar trebui sa porneasca de la femei.
Nu in ultimul rand, europenii se declara mobili spre a-si intalni partnerul de vis, germanii, spaniolii, suedezii, britanicii si spaniolii indicandu-si majoritar dispozitia de a calatori oriunde in UE pentru a intalni marea dragoste.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă