Donald Trump spune că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale ori la sfârşitul mandatului, ori niciodată

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale, dar abia la sfârşitul mandatului de președinte al SUA, argumentând că nu este interesat nimeni, în afară de jurnalişti, de impozitele plătite de el.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2017 - 20:28

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale, dar abia la sfârşitul mandatului de președinte al SUA, argumentând că nu este interesat nimeni, în afară de jurnalişti, de impozitele plătite de el, informează joi The Economist citată de Mediafax.

Întrebat într-un interviu acordat revistei The Economist dacă îşi va face vreodată publice declaraţiile fiscale, Donald Trump a declarat: "Nu ştiu. Este o întrebare interesantă. Mă îndoiesc că le voi face publice. Deoarece nu vor fi de..., de fapt nimănui nu îi pasă de impozitele mele, cu excepţia jurnaliştilor".

"La un moment dat le voi face publice. Poate le voi face publice după ce voi încheia mandatul, întrucât sunt foarte mândru de ele. Am făcut o treabă foarte bună", a adăugat preşedintele Statelor Unite.

Presa şi politicieni i-au cerut în mai multe rânduri lui Donald Trump să îşi dezvăluie declaraţiile fiscale, însă magnatul new-yorkez devenit preşedinte a refuzat să facă acest lucru.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...