9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialDonald Trump cere certificatul de deces şi testarea ADN-ului lui bin Laden

Donald Trump cere certificatul de deces şi testarea ADN-ului lui bin Laden

După ce a insistat să vadă certificatul de naştere al preşedintelui american, omul de afaceri Donald Trump i-a cerut lui Barack Obama certificatul de deces al liderului terorist Osama bin Laden, pentru autentificare, scrie Business Insider.

În plus, omul de afaceri a insistat să primească şi jumătate de kilogram din trupul lui bin Laden pentru testarea ADN-ului acestuia.

Donald Trump a analizat la rândul lui controversata fotografie în care se presupunea că este înfăţişat Osama bin Laden după ce a fost împuşcat în cap de trupele americane. Concluzia miliardarului a fost că fotografia este prelucrată şi că personajul din imagine nu seamănă cu liderul Al Qaida.

Întrebat de jurnalişti ce va face în cazul eşecului la alegerile prezidenţiale, Trump a glumit, spunând că ar putea încerca o carieră de criminalist specializat pe examinarea documentelor.
“A început să imi placă să examinez documente pentru a le proba autenticitatea”, a mai spus Trump.

De curând, Trump a început o campanie agresivă de atacuri la adresa preşedintelui în funcţie, printre care şi unele care fac referire la originile non-americane ale acestuia.

Donald Trump s-a clasat pe locul întâi în rândul celor mai populari posibili candidaţi ai Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din 2012, potrivit unui sondaj realizat de CNN.

Rezultatele obţinute în cadrul sondajului reflectă popularitatea magnatului care se bucură de o atenţie mediatică mare, dar şi faptul că alegătorii republicani nu s-au hotărât încă pe cine vor susţine în 2012.

 

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă