Donald Trump, ironizat în mediul virtual, după ce a făcut referiri la un atac terorist inexistent în Suedia. Fostul premier suedez: Atac terorist? Ce-a fumat?

Președintele SUA, Donald Trump, nu a scapat de o avalanșă de ironii în mediul online după ce a anunțat că în Suedia a avut loc un atac terorist.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2017 - 10:34

Președintele SUA, Donald Trump, nu a scăpat de o avalanșă de ironii în mediul online după ce sâmbătă seara a făcut referiri la un atentat terorist inexistent în Suedia. 

„Priviţi ce s-a întâmplat în Germania, priviţi ce s-antâmplat aseară în Suedia. În Suedia! Priviţi ce s-a întâmplat la Bruxelles, la ce se întâmplă peste tot în lume, la Nisa, la Paris”, a declarat Donald Trump. 

„Suedia? Atac terorist? Ce-a fumat?", a fost replica dură, pe Twitter, a fostului premier al Suediei, Carl Bildt.Trump a făcut declarația după ce probabil a lecturat o informare despre un documentar de pe Fox News despre refugiații din Suedia.

Fox News a relatat despre infracțiunile comise de refugiații care nu-și găsesc un loc de muncă: „Probabil nicio altă naţiune de le Glob nu este mai devotată acceptării imigranţilor şi refugiaţilor decât Suedia. Numai în 2016, ţara a acceptat 160.000 de solicitanţi de azil, deşi are o populaţie mai mică de 10 milioane de locuitori. Numai 500 dintre aceşti imigranţi şi-au găsit locuri de muncă în Suedia. Şi dacă nu îşi găsesc de muncă, atunci comit infracţiuni”.


Citește și: VIDEO. Trump atacă presa din nou: Nu vom lăsa știrile false să ne spună ce să facem sau ce să credem. Avertismentul lui McCain: Așa încep dictatorii!


 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii