Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dacă va deveni președinte al Franței, Marine Le Pen promite suspendarea acordului Schengen și expulzarea, în termen de două luni, a imigranților bănuiți că s-ar fi radicalizat

Candidata Frontului Național la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, și-a exprimat, marți, intenția ca, dacă devine președinte, să suspende acordul Schengen și să expulzeze străinii care sunt în atenția autoritățlor franceze.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2017 - 00:27

Candidata Frontului Național la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, și-a exprimat, marți, intenția ca, dacă devine președinte, să suspende acordul Schengen și să expulzeze străinii care sunt în atenția autoritățlor franceze, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Într-o înregistrare video prezentând pe site-ul său cele zece măsuri prioritare ale sale în cazul victoriei la alegerile prezidențiale, președinta Frontului Național (FN) promite, de asemenea, un referendum pentru a modifica organizarea instituțiilor.

Ea se obligă printre altele să instaureze prin această stratagemă principiul „priorității naționale", „apărării identității noastre ca popor și a patrimoniului nostru istoric și cultural", precum și „reducerea numărului de deputați și senatori".

În domeniul economic și social, Marine Le Pen prevede „să reducă cu 10% primele trei tranșe de impozit pe venit" și să introducă pensionarea la 60 de ani, pentru francezii cu vechime în muncă de 40 de ani.

Pe planul securității naționale, pe lângă suspendarea acordului Schengen, restabilirea controalelor la frontieră și expulzarea străinilor sub observație pentru radicalizare, ea dorește să li se retragă cetățenia binaționalilor care au fost „dovediți ca având legături cu jihadismul".

Citește totul despre:

Comentarii