Coreea de Nord acuză CIA că ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a lui Kim Jong-Un

Regimul de la Phenian a acuzat CIA şi serviciile de informaţii sud-coreene că ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a liderului nord-coreean Kim Jong-Un folosind "substanţe biochimice", relatează site-ul cotidianului Le Figaro citat d

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2017 - 14:48

Regimul de la Phenian a acuzat CIA şi serviciile de informaţii sud-coreene că ar fi pus la cale o tentativă de asasinare a liderului nord-coreean Kim Jong-Un folosind "substanţe biochimice", relatează site-ul cotidianului Le Figaro citat de Mediafax.

Tentativa de asasinat ar fi urmat să aibă loc în timpul unor ceremonii oficiale la Phenian, se mai afirmă în comunicatul Ministerului nord-coreean de Securitate a Statului.

"Vom vâna şi extermina fără milă toţi teroriştii CIA" şi ai serviciilor de informaţii sud-coreene "care au vizat demnitatea conducerii supreme" a Coreei de Nord, se mai arată în comunicat, potrivit agenţiei de ştiri Yonhap.

"Un atac antiterorist în stil coreean va fi demarat pentru a elimina toate organizaţiile complotiste ale imperialiştilor americani şi clicii clientelare", a anunţat Ministerul.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...