Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cetăţenii moldoveni au la dispoziţie opt secţii de vot in Romania, pentru alegerile din Moldova. În Bucureşti există două secţii de vot - la sediile Ambasadei Republicii Moldova şi Consulatului

În România, cetăţenii moldoveni au la dispoziţie opt secţii de vot amenajate în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Braşov, Bacău, Suceava şi Craiova.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

13.11.2016 - 10:45

Duminică, în Republica Moldova, va avea loc al doilea tur de scrutin pentru desemnarea preşedintelui. În aceste momente, candidatul prorus, Igor Dodon, conduce sondajele cu 48,9%, fiind urmat de Maia Sandu, cu 39,7%, Sandu fiind şi candidatul unic al opoziției de dreapta antioligarhice. În România, cetăţenii moldoveni au la dispoziţie opt secţii de vot amenajate în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Braşov, Bacău, Suceava şi Craiova.

În rândul studenţilor moldoveni, mobilizarea la vot este exemplară. Aceştia au creat pagini speciale pe Facebook prin care mobilizează oamenii să meargă la vot duminică, pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

La Bucureşti vor fi organizate două secţii de vot - la sediile Ambasadei Republicii Moldova şi Consulatului, în timp ce în restul oraşelor va fi amenajată câte o secţie. Astfel, la Iaşi moldovenii vor putea vota la sediul Consulatului; la Galaţi, la Universitatea ”Dunărea de Jos”; la Timişoara, la Colegiul Naţional de Artă ”Ion Vidu”; la Braşov, la Casa de Cultură a Studenţilor; la Cluj, la Casa de Cultura a Studenţilor; la Constanţa, la Cantina Studenţească din incinta Universităţii ”Ovidius”; la Bacău, la Universitatea ”Vasile Alecsandri”; la Suceava, la Universitatea ”Ştefan cel Mare”; la Craiova, la sediul universităţii, informează News.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...